ULTIMA ORĂ | Dorin Șerdean și Cornel Țălnar negociază preluarea lui Dinamo: ”E vorba de mai multe entități”

Acţiunile clubului Dinamo au ajuns pe mâna lui Dorin Şerdean, după ce Pablo Cortacero i le-a cedat. Spaniolul nu a venit cu banii promişi în Ştefan cel Mare şi a renunţat pentru moment la club.

Fostul director tehnic, Cornel Țălnar are o relație foarte apropiată cu Dorin Șerdean și a dezvăluit că Șerdean negociază cu mai mulți oameni potenți financiar din România preluarea clubului nostru. Acesta, a vorbit despre situația în care se află trupa antrenată de către, Mircea Rednic și transmite că împreună cu Dorin Șerdean încearcă să salveze echipa noastră ca să nu dispară de pe harta fotbalului românesc.

La negocierile dintre Dorin Șerdean și presupușii oameni de afaceri care sunt interesați de clubul nostru a participat și Cornel Țălnar, iar acesta susține că le-a transmis acestora că Dinamo București nu mai are nimic în afară de jumătate din baza de la Săftica.

”Încercăm să salvăm Dinamo. Așteptăm să vină niște oameni cu bani și suntem în discuții pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni. E vorba de mai multe entități. Și români și străini și sperăm să găsim repede o soluție ca să scoatem echipa din insolvență și să continuăm treaba. Au fost discuții cu trei oameni potenți financiar și ei vor să analizeze. Li s-au prezentat actele și diferite lucruri pentru a vedea ce iau, ce fac.

M-au întrebat și pe mine ce deține Dinamo și le-am zis că, în afară de jumătate din Săftica, Dinamo nu mai are nimic, nici măcar un sediu. Nu știu dacă s-a discutat și cu cei din conducerea clubului. Dorin Șerdean are discuții cu oameni și îl rog să le grăbească, pentru că orice zi de întârziere e un chin pentru Dinamo și sper ca aceste lucruri să se rezolve. Am încredere!

Domnul Șerdean se ocupă, pentru că el are acțiunile. Nu pot să vă spun din ce țară sunt investitorii. Dacă mai lăsăm Dinamo așa, orice zi e în defavoarea noastră. Pablo Cortacero și Lotus nu s-au înscris la masa credală. DDB-ul de ce s-a înscris?

Dinamoviștii adevărați cu suflet au dat bani pentru Dinamo și ei s-au înscris pe banii noștri. Acum vor să își recupereze și banii. Ce înțelegeți dumneavoastră din toată treaba asta? Cum v-am spus, adevărul va ieși la iveală în foarte scurt timp și atunci vom vedea ce s-a făcut bine și ce a fost rău”, a declarat Cornel Țălnar pentru fanatik.ro.

Lasă un răspuns