Cornel Dinu: ”Mioveniul a scos la vedere haosul conducerii”. Ce spune despre șansele lui Dinamo la baraj

Dinamo a pierdut meciul cu CS Mioveni, 0-2, din etapa cu numărul cinci a play-out-ului din Liga 1.

Jucătorii dinamoviști nu vor avea un final liniștit de sezon, la fel cum s-a întâmplat și în precedentele două stagiuni. Acum însă, Torje & Co vor trebui să joace o dublă manșă pentru a rămâne în prima divizie, adversarul urmând a fi stabilit după încheierea play-off-ului Ligii 2.

Legenda clubului Dinamo, Cornel Dinu a criticat prestația jucătorilor, dar și deciziile lui Dusan Uhrin.

Însă, cel considerat principalul vinovat pentru situația clubului e în opinia lui „Mister”, Iuliu Mureșan.

”Revenind în noaptea de vineri a Miovenilor, Dinamoul Dinamo a făcut-o mai de oaie, că tot vine Sfântul Paște, mai rău ca oricând. Aș zice că acești funcționari chinuiți de minge nu vor, dar mulți dintre ei sigur nu pot. Iar cei care pot câte ceva nu sunt interesați de soarta echipei, indolenți pe baza mioriticului „meciul trece, leafa merge, noi cu drag mințim”… în așteptarea finalului de sezon, după care vor pleca să-i păcălească pe alții.

Modești, dar muncitori, bine așezați și struniți de pe margine de truditorul de-o viață fotbalistică Alexandru Pelici, „sătenii” localnici, cu un singur străin în distribuție, brazilianul Garutti, au vânturat haosul dintr-o haită de cotârle derutate total de o așezarea de ne-nțeles.

De ce folosește juniorul Uhrin jucătorii alandala? Îl distruge pe Moura pe stânga, îl forțează pe Giafer în tușă când el nici pe postul lui central nu poate, îl zăpăcește pe și așa zăpăcitul de soartă și cartonașe Filip Steliano împins prea sus, Grădinaru în loc să dea gol face pe fundașul… Numai el, Uhrin, știe ce antrenează, ce inovează, ce pregătește pentru un baraj care, cu oricare dintre Hermannstadt sau U Cluj va fi infernal pentru Dinamo”, a precizat Cornel Dinu, potrivit Fanatik.

Dinamo ocupă locul 14 în clasamentul play-out-ului și matematic nu mai poate evita barajul pentru rămânerea/promovarea în Liga 1. ”Mister” a vorbit și despre șansele lui Dinamo la baraj.

”Mioveniul a scos la vedere haosul conducerii cu Doctorul legist din Cluj, dătător și de certificate că respiri sau nu, tartor ca director tehnic, aducător de doar încălțați cu ghete cu crampoane, și alea invers, și al încurcatului acum în decizii ca măgarul în ceață Uhrin Dusan foarte junior. Fosta mare echipă-emblemă a fotbalului nostru care se numește, încă, Dinamo a reușit două recorduri nefaste: a schimbat 6 antrenori într-un an în care a încercat ca pe pepeni vreo 53 de echipați la apelul de seară.

Culmea confuziei adunăturii din Groapă a fost în a doua repriză, când un out a fost executat de doi echipați la fel în același moment din două locuri diferite!!! În rolul torționarului Eugen Țurcanu de la înfiorătoarea amintire a pușcăriei de reeducare comunistă de la Pitești, Steliarul Filip, care deposedează adversarul preponderent cu sapa faultului, trebuia iarăși să ia „roșu” dacă i se dădeau „galbenele” cuvenite după intrările din minutele 22 și 24.

Moura merita și el să fie eliminat după o intrare sălbatică, Irobiso a scăpat la o intrare cu talpa ca la el, în masacrele islamiste din Nigeria, dar a luat direct „roșu” la o fază în care se impunea doar „galben”, e drept, al doilea… Ce face Dinamo cu jucătorii ăștia la baraj? Unde fiecare amănunt contează, că sunt meciuri eliminatorii”, a mai spus Cornel Dinu.

CITESTE SI:

Alegeri anticipate la LPF! S-a anunțat data la care vor avea loc

Oficial I Dinamo își schimbă denumirea și sigla! Anunțul lui Mureșan

Eliminată din semifinalele Ligii Elitelor de Dinamo, academia lui Gigi Becali este în cădere liberă

3 gânduri despre &8222;Cornel Dinu: ”Mioveniul a scos la vedere haosul conducerii”. Ce spune despre șansele lui Dinamo la baraj&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s