Dinamo cu banii la zi! Noi detalii oferite de administratorul clubului

Dinamo traversează cel mai prost sezon din istoria clubului. Echipa noastră va juca barajul pentru menținerea în Liga 1, dar Răzvan Zăvăleanu, administratorul special al clubului de fotbal Dinamo, anunță că atât personalul, cât și jucătorii sunt plătiți la zi și este de părere că locul din clasament nu reflectă valoarea actualului lot de jucători.

Mai mult, Răzvan Zăvăleanu este de părere că actualul lot al „alb-roșilor” ar fi trebuit să se bată pentru partea de sus a clasamentului, însă pregătirea fizică precară a „câinilor” a făcut ca jucătorii să nu se poată ridica la nivelul dorit.

”Astăzi, jucătorii și personalul sunt plătiți la zi. Ne e foarte greu, nu neg, această ultimă lună a însemnat un efort foarte mare din partea noastră și a DDB-ului. Ne uităm cu îngrijorare că abia în iulie vom primi o tranșă din drepturile TV, dacă nu vom retrograda.

Uitându-mă la lista de jucători, aș spune că această echipă ar trebui să fie clasată în altă parte, dar iată că nu e așa. Plumbul din picioarele jucătorilor a fost cauzat de pregătirea fizică, făcută pentru baraj”, a spus Zăvăleanu pentru digisport.ro.

Răzvan Zăvăleanu a anunțat că Iuliu Mureșan rămâne în club, însă este extrem de afectat de rezultatele din ultima perioadă.

”N-a existat o solicitare în privința domnului Mureșan. Dumnealui este destul de supărat, de stresat din cauza celor întâmplate la Dinamo.

Nu poate să-i cadă bine când rezultatele sunt cele care sunt. Chestia cu Nicolae Badea i-a pus capac, pentru că sunt lucruri venite din partea unui dinamovist la care nu te aștepți. Dumnealui a fost afectat foarte tare, a suferit și suferă în continuare”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu.

Administratorul clubului, contraatacă notificarea lui Șerdean!

Dorin Șerdean, cel care a preluat rolul de reprezentant al societății Lotus, deținătoarea a 72,08% dintre acțiunile lui Dinamo, a solicitat oficial clubului ca administratorul special Iuliu Mureșan să fie înlăturat!

După notificarea trimisă de Șerdean, Răzvan Zavaleanu a făcut următoarele precizări.”N-a existat o solicitare în privința domnului Mureșan. Dumnealui este destul de supărat, de stresat din cauza celor întâmplate la Dinamo. Nu poate să-i cadă bine când rezultatele sunt cele care sunt. Chestia cu Nicolae Badea i-a pus capac, pentru că sunt lucruri venite din partea unui dinamovist la care nu te aștepți. Dumnealui a fost afectat foarte tare, a suferit și suferă în continuare.Problemele judiciare care ar fi iscate de o retragere sunt neevaluabile, doar de asta n-am avea nevoie. Ar însemna apariția unui nou administratorul special, propus de acționari, de Lotus. Fără a găsi un înlocuitor, nu se putea ca domnul Mureșan să plece, pentru că s-ar opri activitatea clubului. Nu s-ar putea face, de exemplu, plăți fără administratorul special.Jucătorii și personalul sunt plătiți la zi. Ne este foarte greu, nu neg. Ultima lună a însemnat un efort foarte mare din partea DDB. Ne uităm cu îngrijorare că doar din luna iunie vom avea parte de banii din drepturile de televizare. Confortabil nu ne simțim.

Uitându-ne la lista cu jucători, aș fi zis că trebuie să fim clasați în altă parte. Ne-am uitat și la meciurile potențialelor contracandidate de la baraj, nu va fi ușor”, a spus Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo.

CITESTE SI:

„Să fim serioși! Sigla lui Dinamo e cea cu D-ul”

Dinamo defilează la nivel european și este prima în Liga 1

Dorin Șerdean, prima solicitare oficială

3 gânduri despre &8222;Dinamo cu banii la zi! Noi detalii oferite de administratorul clubului&8221;

Lasă un răspuns