Răzvan Zăvăleanu confirmă negocierile: ”O să aducem pe cineva alături de noi”

Dinamo se pregătește de sezonul 2022/2023, dar și de o nouă eră. În momentul de față, s-au purtat negocieri importante între Dorin Șerdean (acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA prin firma Lotus, cu o cotă socială de 72, 8%), Răzvan Zăvăleanu (reprezentantul RTZ & Partners SPRL- administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA) și un om de afaceri important din România.

Potrivit prietenilor noștri de la playsport.ro, negocierile se duc cu omului de afaceri Adrian Tomșa, un important jucător pe piața media din țara noastră.

Răzvan Zăvăleanu, a confirmat negocierile și a vorbit despre acest lucru.

”Sunt mai multe discuții cu mai mulți potențiali investitori, dar nu pot intra în amănunte pe tema asta, și sper ca una dintre ele să se materializeze. Eu speranțe am și am avut întotdeauna. Am și fost acuzat că arunc informații false pentru a ține suporterii aproape.

Nu știm nimic cert nici acum, nu e nimic semnat, dar speranța e că o să aducem pe cineva alături de noi. Cele mai mari probleme sunt legate de structura heterogenă a acționariatului și de dorința de a controla totul la Dinamo.

Din păcate, chiar nu am niciun termen, nu pot să zic că o să fie mâine sau peste două săptămâni. Cert este că DDB s-a comportat ca un acționar majoritar, știu că face acest lucru și în continuare. Nu cred că o discuție cu Șerdean o să fie încunanată cu succes.

Cine vrea să vină, e clar că să vină într-o situație în care nu sunt datorii și certuri între acționari”, a spus Răzvan Zăvăleanu la Fotbal Club.

Dinamo a susținut primul amical al verii, în compania celor de la Concordia Chiajna. „Câinii” au fost învinși cu 1-0 de echipa lui Ianis Zicu. Jucat cu porțile închise, pe micuța arenă din Ilfov a fost zărit, în tribune, Ovidiu Burcă, fostul jucător al lui Dinamo, alături de Cornel Țălnar.

Totuși, se pare că motivul pentru care acesta a fost prezent la meci este telefonul primit din partea clubului. Mai exact, ar urma să fie numit antrenor al echipei.

Administratorul judiciar al lui Dinamo, nu a confirmat acest lucru: ”Au existat mișcări la nivelul lotului, tocmai de asta a fost și constituită acea comisie. Eu cred foarte tare în specializare, fiecare cu treaba lui, eu mă ocup de partea cu insolvența, nu să aduc jucători. Sper ca în curând să avem și antrenor și un nou patronat”.

Răzvan Zăvăleanu îi răspunde lui Rednic, după ce a fost acuzat că a încasat o „avere” de la Dinamo

Administratorul judiciar al lui Dinamo i-a răspuns fostului tehnician, după ce acesta l-a acuzat că primește sume uriașe pentru serviciile sale.

„Din câte știu, Rednic nu s-a întâlnit cu Șerdean. Am mari îndoieli cu privire la suma asta, 500.000 de euro, pentru a ceda acțiuni. Cine vrea să vină, știti cum se zice, ‘show me the money’.Nu pot să cobor nivelul discuției așa de mult. Să știe toată lumea, că până acum nu am luat niciun ban de la Dinamo.

Ba din contră, am adus sub o formă sau alta sute de mii de euro. Remunerația care s-a votat legal o să o încasăm la final, după ce se îndeplinește planul insolvenței. Aud pe toți că ajută pe Dinamo, dar ei dau în judecată clubul pentru a câștiga bani și pentru lunile pe care le-au muncit.

Timpul meu se îndreaptă aproape exclusiv această echipă. Dinamo este unul dintre simbolurile naționale care merită salvate”, a spus Răzvan Zăvăleanu.

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu îi răspunde lui Rednic, după ce a fost acuzat că a încasat o „avere” de la Dinamo

Debut cu stângul pentru ”câini”. Concluziile noii-veniților: ”Suntem în plin proces de pregătire”

”Câinii” continuă în același stil și în primul amical

3 gânduri despre &8222;Răzvan Zăvăleanu confirmă negocierile: ”O să aducem pe cineva alături de noi”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s