Video I Dinamo, debut cu dreptul în noul sezon

Ziua debutului echipei noastre în noul sezon a fost oficializat cu o victorie.

Elevii lui Ovidiu Burcă, au dat startul Ligii secunde, la Clinceni, cu Progresul Spartac, scor final 0 – 1 (0-1).

Începutul de meci a fost unul extrem de echilibrat, cu ceva teamă din partea echipei noastre, care nu a avut constanța în joc, foarte multe erori și pase greșite neforțate, ceva emoții din partea jucătorilor mai tineri, Amzar și Tone. A fost și rândul lui Oncescu în minutul 10, când a așteptat să degajeze și era să comită o eroare a la Esanu.

Dinamo a început ușor, ușor să preia inițiativa, au fost câteva acțiuni periculoase, Moura a încercat o foarfecă spectaculoasă, dar fără succes. Dinamo s-a instalat în jumătatea adversă, aveam nevoie de un gol pentru a ne face jocul mai ușor.

Până la jumătatea reprizei, ocaziile au lipsit însă cu desăvârșire, haos la construcție, era clar că ne așteaptă un meci greu. Dar o faza a fost nevoie pentru a debloca, Lazăr a dat o pasă bună, apărarea adversă nu a respins, Bordusanu a avut mult calm, l-a driblat pe portar și a marcat pentru 1-0 în minutul 27.

Ne-a revenit puțin glasul, deoarece era cam multă îngrijorare înainte de deschiderea scorului. Dar problemele în defensive sunt extrem de greu de ignorat. Dinamo putea să facă 2-0, dar Nelut Roșu și-a calculat foarte lent pașii și a fost blocat în ultimul moment.

Din păcate, emoțiile au fost cam mari pentru Denis Oncescu astăzi, care a comis niște erori de copil. 1-0 la pauză, meci foarte greu pentru Dinamo, care a demonstrat multe minusuri în prima parte. Urmau 45 de minute în care Ovidiu Burcă nu prea avea multe soluții de a opera schimbări în echipă.

Startul reprizei secunde a fost unul modest pentru Dinamo, care a părut că nu a intrat în joc și a lăsat adversarul să vină peste noi. Inimoasa galerie dinamovistă a fost însă la înălțime, semn că suporterii nu au lăsat echipa la greu, în liga a doua.

În minutul 60, David Tone a cedat și a fost schimbat, Buleică a intrat în locul lui, astfel că Dudea a trecut fundaș central lângă Giafer, iar Buleică la închidere. Ce dovadă mai clară că nu avem lot. O nesiguranță în apărare, a dus la o lovitură liberă periculoasă de la marginea careului. Amzar a luat galben.

În primele 20 de minute din repriza a doua chiar am văzut fotbal de liga a doua, multe, extrem de multe erori dar sper că este și un semnal de alarmă pentru cei din conducere să mai aducă jucători, că suntem subțiri rău, ca să nu zic altfel.

Dinamo a cedat aproape de tot inițiativa, neplăcut de remarcat acest lucru, să fie posesia la cei de la Progresul toată repriza. Denotă grave deficiențe de pregătire fizică, dar și de calitate în anumite momente ale jocului.

Stupizenie totală, în loc să facem 2-0, Bani a refuzat să dea la poartă, a încercat să paseze, iar mingea a ajuns la portar. Pe contraatac, Amzar a faultat, uitând că are galben și astfel mai mult de 15 minute trebuia să jucăm în inferioritate numerică. Din păcate, problemele pe care Burcă le-a remarcat și la noi în emisiune, au fost evidente la Amzar. Bordusanu și Bani au ieșit, Florescu și Roșu au intrat în teren. Urmau minute grele pentru echipa noastră, care trebuia să reziste în inferioritate numerică.

Momente dramatice în apărarea noastră, nu mă așteptăm la un asemenea final. În minutele de prelungiri, Burcă a decis să îl trimită în teren și pe Geani Crețu. Echipa noastră efectiv era moartă din punct de vedere fizic, noroc cu suporterii din peluză, care i-au împins de la spate pe jucători.

Nu e cazul să facem sărbătoare, sunt trei puncte importante, dar nu pot ignora minusurile masive din echipă, dar și de pregătire fizică. Ne-am îndeplinit obiectivul, dar meciul cu Oțelul Galați trebuie să ne prindă la un alt nivel, de preferat și cu 3-4 jucători în plus.

Partida cu moldovenii, este anunțată în data de 16 august, la ora 19:00, pe stadionul Dinamo.

CITESTE SI:

Oficial I Dinamo dă startul noului sezon în echipamente noi. Surpriză pentru fanii dinamoviști

Avancronică I Progresul Spartac – Dinamo București

FRF pregătește schimbarea lui Florin Bratu. Reacția tehnicianului

4 gânduri despre &8222;Video I Dinamo, debut cu dreptul în noul sezon&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s