PCH, apel către suporteri: ”Înțelegem pasiunea și fanatismul fiecăruia dintre noi”

”Câinii” vor fi monitorizați în următoarele două meciuri de pe teren propriu, după incidentele din partida cu Steaua de pe Ghencea.

Dinamo poate revenii pe prima scenă fotbalistică, după un an petrecut în Liga a 2-a, iar acest lucru se poate realiza printr-o victorie, mâine, în partida cu Unirea Dej.

Partida este programată să se dispute pe arena ”Arcul de Triumf” din capitală, de la ora 14:45.

Eventuale incidente la acest meci, pot duce la suspendarea accesului suporterilor dinamoviști la un eventual meci de baraj, pentru revenirea în Liga 1.

Astfel, Peluza Cătălin Hîldan a transmis un mesaj important pentru suflarea dinamovistă:

”APEL CĂTRE SUPORTERI!

Pe cât de mult înțelegem pasiunea și fanatismul fiecăruia dintre noi, pe atât de mult trebuie să punem în balanță și efectele acestora. Suntem într-o perioadă în care nu doar echipa trebuie să își calculeze fiecare mișcare, cât și suporterii, iar orice mișcare greșită pe noi ne poate costa închiderea porților, în condițiile în care echipa are nevoie de vocile noastre acum poate mai mult ca niciodată.

Mai exact, în urma incidentelor de la finalul meciului CSA – Dinamo, Federația Română de Fotbal a vrut să închidă porțile stadionului la meciul cu Poli Iași. Cu toate acestea, clubul a obținut aprobarea de a-și primi spectatorii și de a evita o sancțiune. Cu toate acestea, vom fi supravegheați îndeaproape pentru următoarele meciuri, iar orice astfel de incident va duce la închiderea porților.

Urmează meciuri extrem de important și de-a dreptul critice pentru Dinamo și pentru șansele noastre de promovare. La ora actuală, rolul suporterului este unul esențial în desfășurarea jocului, iar echipa primește un suport foarte mare din glasul fiecărui câine prezent pe stadion. De altfel, fără noi nu s-ar fi ajuns aici, iar principalul obiectiv pentru acesta ar fi fost simpla supraviețuire în Liga 2, lucru nedemn de un club ca Dinamo.

Pe această cale, facem un apel către toți suporterii dinamoviști care vor intra pe stadion la oricare dintre meciurile rămase să nu dea ocazia vreunei autorități să ne suspende terenul, deoarece ar însemna lipsirea echipei de ceea ce este, practic, inima ei și anume, suporterii. Urmează meciuri esențiale în lupta pentru promovare, iar noi avem datoria de a fi acolo, pe stadion, prezenți fizic pentru echipa noastră. Astfel, vă rugăm ca, în meciurile ce urmează, să nu aruncați cu materiale pirotehnice sau cu orice fel de obiecte în teren, deoarece acestea vor duce la sancționarea echipei cu unul sau mai multe meciuri jucate fără spectatori.

Totuși, vă îndemnăm să cântați mai tare și să fiți prezenți din nou pe stadionul Arcul de Triumf, mâine, de la ora 14:45 pentru o nouă partidă în cursa promovării, împotriva celor de la Unirea Dej.

Rămânem angrenați în luptă și nu vom renunța!
CU TOȚII LA MECI!”
, este mesajul transmis de PCH pe rețelele de socializare.

Comisia de Disciplină a Sancționat Dinamo după Steaua – Dinamo

Chiar dacă era în pericol să primească o suspendare dură şi să joace fără spectatori în ultimele două partide de pe teren propriu, din acest sezon al Ligii a II-a, Dinamo a fost iertată de Comisia de Disciplină de la FRF. ”Câinii roşii” au obligaţia să achite acum doar o amendă în valoare de 38.000 de lei.

Totodată, echipa noastră va fi monitorizată atent în disputele de acasă, cu Unirea Dej şi CSA Steaua, iar, în cazul în care va recidiva, va fi sancţionată cu un meci fără spectatori în posibilul baraj pentru promovarea în Superligă.

Astfel, Dinamo va avea spectatori la meciurile retur cu Unirea Dej (6 mai) și cu CSA Steaua (15 mai) din play-off-ul Ligii 2.

Dinamoviștii au fost acuzați de incendierea intenționată a scaunelor din peluza ocupată la meci, dar și de aruncarea de torțe în teren și invadarea terenului de joc de către un suporter al alb-roșiilor!

Biletele pentru meciul cu Unirea Dej

Dinamo București primește în etapa a 7-a, din play-off, vizita Unirii Dej. Partida este programată sâmbătă, 06 mai 2023, de la ora 14:45 pe stadionul Arcul de Triumf din Bucureşti.

Clubul nostru de fotbal, a scos spre vânzare, tichetele de acces pentru această partidă. Momentan acestea pot fi procurate online de pe platforma online bilete.ro.

PREȚURI BILETE:

Vip: 140 lei;

Tribuna 1 (sectoare A, B și C) : 70 lei;

Tribuna 1 (sectoare E și E1) : 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare J, J1, K, L, M și N): 50 lei;

Tribuna 2 (sectoare și 01): 40 lei;

Peluze : 30 lei;

Tichetele se vor putea achiziționa și de la casele de bilete ale stadionului ”Arcul de Triumf”.

Programul caselor de bilete:

Vineri (05/05)

Interval orar: 16:00 – 20:00;

Sâmbătă (06/05)

Interval orar: 09:30 – 15:30.

Programul lui Dinamo în returul play-off-ului Ligii 2

Etapa 7

DINAMO – Unirea Dej I Sâmbătă, 6 mai, ora 14:45

Etapa 8

Otelul Galați – DINAMO I Joi, 11 mai, ora 20:30

Etapa 9

DINAMO – Steaua I Luni, 15 mai, ora 20:30 (potrivit informaților noastre, meciul se va disputa pe Arena Națională)

CITESTE SI:

Filip Dujmovic, mesaj transmis înainte de meciul cu Unirea Dej

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Dej

Veste excelentă din ”haită” înainte de meciul cu Dej!

3 gânduri despre &8222;PCH, apel către suporteri: ”Înțelegem pasiunea și fanatismul fiecăruia dintre noi”&8221;

Lasă un răspuns