Ionel Dănciulescu, concluzii după prestația lui Dinamo pe Cluj Arena: ”Numai nouă ni se putea întâmpla”. Cum a reacționat Marius Niculae

Dinamo a pierdut meciul cu Universitatea Cluj din manșa tur a barajului pentru promovare/menținere în Liga 1, 0-2.

”Câinii” nu au reușit să marcheze în meciul de pe Cluj Arena. Ramacle a deschis scorul în prima repriză, în minutul 14, după o eroare a lui Eșanu, care l-a faultat dur pe Tescan. În a doua repriză, Dinamo a reușit să fie mai periculoasă, fără succes însă.

Ely Fernandes și-a lăsat echipa în inferioritate în minutul 72, după ce a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Cu toate astea, gazdele au mai marcat o dată, prin Boiciuc, complicând astfel misiunea jucătorilor lui Dusan Uhrin pentru duelul din retur.

La finalul partidei, Ionel Dănciulescu și Marius Niculae au vorbit despre jocul slab prestat de către Dinamo și speră ca echipa noastră să întoarcă scorul în manșa retur, care se va juca pe 29 mai.

”Danciu” l-a luat la rost pe Iuliu Mureșan care nu a mai dorit să continue la Dinamo, din cauza problemelor.

”Nu este totul pierdut, e o mare dezamăgire, o rușine din punctul meu de vedere. Numai nouă ni se putea întâmpla să luăm gol de la o echipă în 10 oameni.

Este consecința problemelor care au apărut în club. Nu este normal ca un om care are destinele echipei să nu apară de o lună la antrenamente sau la meci.

Această echipă are nevoie de liniște într-o dublă așa importantă. Totul s-a schimbat în momentul de față, nu este pierdut, dar cu atitudinea din această seară Dinamo nu se va sala de la retrogradare.

Nu mi se pare normal ce se întâmplă la Dinamo, trebuie să vorbești cu jucătorii. Ei trebuie să aibă o motivație, să aibă pentru ce lupta. Nu am văzut pic de atitudine”, a spus Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

Și Marius Niculae este de aceeași părere cu Ionel Dănciulescu, cel poreclit „Săgeata” a spus că în lotul echipei lui Dusan Uhrin nu există motivație.

”Sunt la un pas de cea mai mare dezamăgire din istoria clubului. Motivația trebuie să existe în acest moment.

Dacă nu ai atitudinea corectă și Dinamo retrogradează nu știu ce echipe vor dori asemenea jucători”, a spus Marius Niculae.

Dusan Uhrin, dezamăgit după eșecul cu U Cluj: ”Trebuie să încercăm să revenim”

La final, antrenorul lui Dinamo s-a arătat dezamăgit atât de rezultat, cât și de atitudinea jucătorilor, însă a declarat că speră ca echipa sa să întoarcă soarta barajului în manșa secundă. Tehnicianul a scos în evidență faptul că fotbaliștilor săi le-a lipsit agresivitatea.

”Nu am început jocul cu agresivitate, nu e un rezultat prea bun. A doua repriză am început să jucăm mai bine, dar nu am înscris, era important să dăm gol. Mai avem 90 de minute să întoarcem rezultatul și sper să dăm maximum la retur. A fost un discurs dur (n.r.- în vestiar, la pauză), am început bine repriza a doua, dar nu am reușit să înscriem.

E 0-2, mai avem un meci acasă. Două bare nu ajung. A fost greu pentru că U Cluj a jucat bine, acum trebuie să încercăm să revenim. Jucătorii vorbesc între ei, dar trebuie să demonstreze pe teren. Atmosfera a fost superbă, dar am fost concentrat la meci. Cu siguranță, agresivitatea (n.r.- ce trebuie să schimbe Dinamo la retur), a declarat Dusan Uhrin.

CITESTE SI:

Surpriză pe Cluj Arena și Dinamo pleacă cu handicap în manșa retur

Dinamo scapă de o datorie de peste un milion de euro

Când se va da startul următoarei ediţii de campionat

4 gânduri despre &8222;Ionel Dănciulescu, concluzii după prestația lui Dinamo pe Cluj Arena: ”Numai nouă ni se putea întâmpla”. Cum a reacționat Marius Niculae&8221;

  1. Cred că ce se întâmplă la Dinamo este ridicol! Schimbări în conducere în săptămâna meciurilor decisive ptr viitorul clubului dupămultiplele schimbări dealungul campionatului,numai la noi se puteau produce ,dacă vom retrograda sunt de părere să o luăm de jos cu un club curat fără datorii, cu oameni de bine (sponsori) bine organizați ptr fiecare pas ce trebuie făcut ptr repunerea clubului în cvartetul cluburilor puternice din România! Mai este un meci dar cu atitudinea avută ieri nu băteam nici Slobozia ,așa că fiecare jucător trebuie să realizeze că îmbracă tricoul lui DINAMO BUCUREȘTI, cu o istorie de 74 de ani de primă divizie sau ligă!

Lasă un răspuns