Dusan Uhrin, despre prima de joc, promisă de dinamoviști pentru meciul cu U Cluj: ”Nu joacă banii!”

Dinamo şi U Cluj se întâlnesc în ”Ştefan cel Mare” pentru manşa retur din barajul de promovare/menţinere în Liga 1, duminică, 29 mai, de la ora 21:00.

Câinii pleacă cu un dezavantaj de două goluri. Elevii lui Erik Lincar s-au impus cu scorul de 2-0.

Conducerea din Ștefan cel Mare le-a promis o primă uriașă jucătorilor și lui Dusan Uhrin, în cazul în care vor reuși să păstreze Dinamo în Liga 1.

Conform ultimelor informații, DDB, Răzvan Zăvăleanu, Claudiu Ciolan, Nicolae Badea, Gheorghe Nițu, Marin Iuhasz și, supriză, afaceristul Claudiu Florică au strâns, înaintea dublei cu U Cluj, 75.000 euro pentru prima de ”salvare de la retrogradare”. Suma urmează să fie suplimentată cu banii din bilete virtuale.

Totuși, la conferința de presă premergătoare partidei, Dusan Uhrin a transmis că elevii săi nu trebuie să se gândească la bani și este nevoie să fie sută la sută conectați la meci, mai ales că presiunea este imensă.

”Am vorbit cu fanii şi cu câțiva lideri de la DDB. E normal din partea lor să ne pună presiune, vor să vadă echipa în Liga 1 şi sezonul viitor. E o perioadă dificilă, nu ştiu dacă e cea mai grea din cariera mea. Pentru mine, în aceste moment, nu banii joacă.

Nu cred că e momentul acum să ne gândim la bani. Nu e vorba despre bani, ci despre atitudine. E frumos să avem bani, dar nu vreau să mă gândesc la asta. Eu nu mă gândesc nicio secundă la aşa ceva, trebuie să îi întrebaţi pe jucători”, a declarat Dușan Uhrin la conferința de presă.

Dusan Uhrin, mesaj pentru fanii lui Dinamo înaintea barajului cu U Cluj

Viitorul lui Dinamo depinde, în bună măsură, de rezultatul meciului de duminică. Învinși în tur cu 2-0, dinamoviștii au misiunea de a întoarce acest scor în 90 de minute. Motiv pentru care echipa noastră se așteaptă ca stadionul să fie plin. Tehnicianul Dusan Uhrin s-a implicat și el în chemarea fanilor la meci.

Tehnicianul în vârstă de 54 de ani, le-a transmis un mesaj special fanilor dinamoviști, în limba română, chiar înaintea meciului retur din barajul pentru promovare/menținere în Liga 1.

”Salut toți fanii dinamoviști! Susțineți-ne duminică pe orice vreme, avem nevoie de voi toți! Doar împreună reușim!”, a transmis antrenorul ceh.

CITESTE SI:

Gheorghe Mulțescu, mesaj pentru fotbaliștii lui Dinamo înaintea returului cu U Cluj

Primarul Clujului, reacție fermă înainte de Dinamo – U Cluj: ”Plecăm favoriți, dar nu trebuie să uităm de infernul de pe stadion”

Christian Irobiso, încrezător înaintea barajului cu U Cluj: ”Putem să întoarcem situaţia”

3 gânduri despre &8222;Dusan Uhrin, despre prima de joc, promisă de dinamoviști pentru meciul cu U Cluj: ”Nu joacă banii!”&8221;

Lasă un răspuns