Vlad Iacob, anunță mutări în ”haită” înainte de Dinamo – Timișoara

Atmosferă de meci mare la Dinamo – Poli Timișoara, partidă în care ”câinii” pentru calificarea în play-off- ului ligii secunde.

Aproape 8.000 de spectatori creează un spectacol de ”derby”, în tribunele stadionului ”Arcul de Triumf”. Galeriile ambelor echipe s-au mobilizat exemplar pentru acest meci.

Vlad Iacob (35 de ani), administratorul special al lui Dinamo, a vorbit cu puțin timp înainte de meciul și a ținut să felicite tot staff-ul tehnic, dar și jucătorii pentru modul în care Dinamo a abordat primul sezon de Liga 2 din istorie.

Mai mult, Vlad Iacob a dezvăluit faptul că în următoarele zile echipa va avea un nou director sportiv, care se va ocupa de tot ce înseamnă nevoile jucătorilor.

”În primul rând, aș vrea să îi mulțumesc lui Ovidiu Burcă și staff-ului pentru munca depusă, dar și angajaților care au fost alături de noi. Am mare încredere că vom câștiga această partidă.

Eu sunt mândru de tot ce a realizat Dinamo în acest sezon. E vorba de calitatea oamenilor care au venit alături de Dinamo. E vorba de faptul că vom avea profesioniști alături de noi. Vom avea un director sportiv care va veni să răspundă de tot ce se întâmplă la echipă. Am pe cineva, vorbesc cu el încă de la începutul acestui sezon și sper să îl anunț cât mai repede.

Îl am și pe Andrei (n.r. Nicolescu) cu mine acum, care a implementat ceva la Rapid și sper să facem lucruri bune împreună. Proiectul este făcut ca să ajungem acolo sus, dar pas cu pas, nu trebuie să ne grăbim.

I-aș menționa și pe suporteri. Le mulțumesc că nu au cedat și că sunt alături de noi la fiecare meci. Îi aștept în continuare lângă club în momentele bune, cum este cel de astăzi, dar și în cele grele.

Tradiția ne obligă și emblema ne obligă. Fanii ne obligă, Dinamo trebuie să lupte pentru promovare și am toată încrederea că ne putem atinge acest obiectiv. Sunt echipe de tradiție, va fi și o partidă specială cu CSA Steaua, unde avem o revanșă de dat.

Lucrurile stau diferit acum, avem o echipă care are relații de joc puternice. Jucătorii străini s-au integrat fantastic, au văzut ce înseamnă culorile acestui club.

Va fi o opțiune dacă acela va fi locul în campionat (n.r. pe loc de baraj), dar suntem total schimbați față de anul trecut. Chiar dacă ne vom clasa pe loc de baraj, consider că vom promova acolo unde ne este locul, adică în Liga 1”, a declarat Vlad Iacob la startul partidei.

Dinamo conduce la pauză cu 1-0 pe Poli

Video I Atmosferă garantată de ”câini” la Dinamo – Timișoara

CITESTE SI:

Dinamo București – Poli Timișoara. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă

Doar Dinamo București pe Arcul de Triumf! Alin Petrache, reacție tăioasă după ce FCSB a solicitat să joace pe ”Arc”

Schimbări importante la CCJ. Care este viitorul tinerilor fotbaliști din Ștefan cel Mare

3 gânduri despre &8222;Vlad Iacob, anunță mutări în ”haită” înainte de Dinamo – Timișoara&8221;

Lasă un răspuns